Wie is Elien Verstichel?

Geboren op 01/11/1989 
Ik ben mama van 2 dochters:
Lieze en Maud 
 Tijdens mijn vrije tijd zet ik mij in voor de gezinsbond in Passendale. Ik ben er mede-verantwoordelijke voor de kinderactiviteiten.

 De praktijk
De logopediepraktijk bestaat sinds 2010.

Ondertussen groeide de praktijk uit tot een gevestigde waarde in Passendale. Er wordt geïnvesteerd in het opleiden van collega’s. Zo werkt de praktijk samen met de hogeschool om  stagiaires op te leiden.

Naast ervaring in de praktijk, werkte ik in Domoniek Savio instituut waar ik therapie gaf aan kleuters met een motorische beperking. Hierbij begeleidde ik ook voedingstherapieën en leerde ik kinderen communiceren met communicatiehulpmiddelen en/ of SMOG. 

Momenteel ben ik naast de praktijk,  ook werkzaam als ondersteuner (type 7) bij kinderen met een taalstoornis. Hierbij wordt gekeken welke aanpassingen deze kinderen en hun leerkrachten nodig hebben in de klas om zo in het “gewoon” onderwijs te blijven. 

Jong en oud kunnen bij mij terecht om logopedische therapie te volgen. 

Elke therapie is uniek en wordt afgestemd op de individuele noden van de zorgvrager.

Omdat ik het belangrijk vind om iedereen op de meest aangepaste manier te behandelen, volg ik jaarlijks bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en de modernste therapiemogelijkheden.

° ervaring

  • meer dan 10 jaar ervaring binnen zelfstandige praktijk
  • Gewerkt in Dominiek Savio-instituut (Bij kleuters met een motorische beperking)
  • Ondersteuner bij kinderen met taalstoornis en ontwikkelingsstoornissen zoals ASS. 

Logopediepraktijk